Η γυναίκα, Anastasia Menaya

 Η γυναίκα, δεν είναι ότι δεν πονά..απλά αντέχει τον πόνο και τις αντίξοες συνθήκες

Η γυναίκα, δεν είναι ένα πολυμηχάνημα, που αναλαμβάνει και διεκπεραιώνει δουλειές, που πολλές φορές το σώμα της δεν αντέχει.. απλά η αγάπη της για προσφορά σε αυτούς που αγαπά, της δίνει δύναμη να συνεχίσει
Η γυναίκα, δεν είναι πάντα περιποιημένη, πάει κόντρα στα ψεύτικα πρότυπα, γιατί απλά, αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο της, στις ανάγκες της οικογένειάς της.
Η γυναίκα, δεν υποτιμά την δική της εξάντληση, απλά φροντίζει να έχει πάντα απόθεμα, για να ξεκουράζει τον άντρα της.
Η γυναίκα, δεν κοιτάει μόνο τη σιλουέτα της, απλά καμιά φορά, μοιράζει την μερίδα της, για να είναι σίγουρη πως η οικογένειά της, έχει χορτάσει.
Η γυναίκα, δεν είναι ότι γκρινιάζει και παραπονιέται..απλά θέλει να νιώθει επιθυμητή και να αναγνωρίζεται η αγάπη της.
Η γυναίκα, δεν ερωτεύεται μόνο με τα μάτια..απλά θέλει να συνδεθεί αληθινά και σε βάθος.
Η γυναίκα, γίνεται το καταφύγιο για τον άντρα που θα αγγίξει την ψυχή της.. απλά αν νιώσει σαν "ξενώνας", θα πάψει να σε προστατεύει.
Η γυναίκα, δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο, από αυτό που της αξίζει..απλά η αξιοπρεπής γυναίκα, θα φύγει αθόρυβα με την περηφάνια της ηχηρή και ψηλά.
Γυναίκα κρατάει το σπίτι, γυναίκα και το χαλάει..γιατί απλά, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, όμως χρειάζονται όλες οι μορφές της.. Κι αν τύχει μια γυναίκα, που θα έχει όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα, μην πάρει κανείς το ρίσκο να την χάσει.
Χρόνια μας Πολλά
Anastasia Menaya
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "του έρωτα o κοκκινο Γυναίκα κρο ταει το σπίτι, γυναίκα και τοχαλάει.. γιατί απλά, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ TO ΙΔΙΟ, όμως χρειάζονται όλες οι μορφές της.. Κι αν τύχει μια γυναίκα, που θα έχει όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα, μην πάρει κανείς το ρίσκο να την χάσει Anastasia Menaya"
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνέντευξη Νόρα Ξένου Flora Tsikniadopoulou - Jose

  Η Μοναχική Αναζήτηση της Νόρα Ξένου Επιμέλεια συνέντευξης - κειμένου : Φλώρα Ζοζέ Τσικνιαδοπούλου Flora Tsikniadopoulou - Jose Σήμερα θα ...